Ta en titt på listan över de mest populära sakerna för paret nuförtiden och se vilka saker de inte kan leva utan, från snygga köksartiklar till nödvändiga apparater! Samtliga tips nedan kan vara bra bröllopspresenter.

1. Bröllopspresent: Mixer

En mixer är en klassisk bröllopspresent av en anledning: de är otroligt mångsidiga – och alla kan behöva en i sitt kök. Blanda soppor, smoothies, såser och allt annat du vill pulverisera.

2. Bröllopspresent: Vinglas

Skåla för ert nya liv tillsammans med vinglas. Det finns inga mer klassiska gåvor till nygifta än detta! Hållbara vinglas passar för både röda och vita viner och kan också fås som tål att diskas i diskmaskin.

3. Bröllopspresent: Duntäcke

Duntäcken behöver inte kosta en arm och ett ben, om du tänker på din budget är duntäcket ett bra val. Täcket är mjukt, varmt – men inte för varmt – och prisvärt och är en perfekt bröllopspresent till en vän.

4. Bröllopspresent: Smart Ram

Om du vill visa upp dina bröllopsbilder i huset kan en smart ram vara precis vad du behöver. Hoppa över den besvärliga uppladdningsprocessen och lägg till nya foton direkt via en app. Den kan levereras som en present i en vacker ask – ingen förpackning behövs. När det gäller unika idéer för bröllopslistor är detta vår favorit.

5. Bröllopspresent: Vinrelaterade gåvor för vin-gourmetpar

Vinälskare vet kanske redan vad de gillar. Men om du vill hjälpa dem att hitta sin nya favorit kan du kolla in prenumerationstjänster för vin för att leverera ännu mer godsaker till deras dörr. Varje månad får prenumeranterna viner som är skräddarsydda för deras smak. Vinvalen är utformade för att hjälpa vinmakarna i ditt liv att vidga sina vyer. Dessutom kan de säga upp sin prenumeration när som helst.

6. Bröllopspresent: Pour-Over Kaffebryggare

Vi får inte glömma de som älskar kaffe på den här listan. Om du handlar till ett par koffeinberoende personer är en vacker Pour-Over-bryggare den perfekta presenten. Dessa kaffebryggare är inte bara enkla bryggverktyg – många är utformade för att vara estetiskt tilltalande. Även om paret inte använder den varje morgon kommer din gåva att bli en fin dekoration i köket. Leta efter kaffebryggare av hög kvalitet som passar parets stil.

Kika in denna bloggen wickerlove för fler kreativa pressenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *