Möhippa Tips! Det är ingen hemlighet att bröllop kan vara en dyr historia. Det är lätt för par att spendera tusentals kronor på sin stora dag. Möhippan behöver inte vara dyr, här kommer några alternativ för den som letar ekonomiska alternativ!

Pyjamasparty

Återgå till den nostalgin med ett festligt pyjamasparty. Detta är ett särskilt roligt alternativ om ni är barndomsvänner. Köa klassiska filmer som Sixteen Candles, The Notebook och Bridesmaids.

Stilla ditt sug efter skräpmat (utan att helt spåra ur din diet före bröllopet) genom att göra alla pizzabitar själv. Vi pratar om fullkornsdeg, mozzarella, basilika och färska grönsaker. Och såklart margaritas eller hemlagad sangria skadar inte heller. Sätt sedan på musiken och dansa hela natten!

Pubrunda

Återgå till studentlivet med en pubrunda i hemstan eller i den stad du nu bor i. Detta är ett annat bra ställe för laguniformer (gratis drinkar, någon???) eller spara lite pengar genom att fixa roliga kepsar i stället. Ring dina favoritpubar och barer i förväg för att höra om de har specialerbjudanden och vilka tider de gäller, och planera därefter.

Hitta på roliga regler för varje stopp på vägen. I en bar måste alla beställa den minst populära drinken, osv.

Campingresa

Har du och dina väninnor en smak för äventyr? Packa ihop din campingutrustning och ge dig ut på vägarna! Inget säger mer “tillsammans” än att krypa ihop i ett spökhistoriskt tält eller sträcka ut sovsäcken under stjärnorna. Ta med dig roliga snacks (någon som vill göra s’mores?), kort och en kylväska med dina favoritdrinkar!

Campingplatser är mycket billigare än hotellrum.  Utnyttja den fantastiska utsikten och terrängen med båtliv och vandring och glöm inte kameran!

Matchkväll

För bruden som älskar sport och mat på stadion kan du verkligen inte slå en möhippa på den stora matchen. Bläddra på StubHub eller Ticketmaster, som är bra för att hitta gruppbiljetter. Många arenor erbjuder rabatter för grupper på 10 eller fler, så ring i förväg. Be om t-shirts med ditt favoritlag på framsidan och varje flickas namn på baksidan som festgåvor!

Hyr en partybuss och se till att den har ett fantastiskt ljudsystem för efterfesten.

Bjudmiddag

Håll det stilfullt med en elegant (men rolig!) festlig middagsbjudning. Duka bordet med servetter av tyg och dekorera med värmeljus, krukväxter och konfetti.

Spara på maten genom att servera i buffé: i stället för att ställa fram enskilda rätter kan du förbereda stora portioner god pasta, sallad och fransk bröd med olivolja och låta damerna dela på det goda. Servera brudens favoritdessert och avsluta med dessertvin och mörk choklad.

Vill du lära dig om ekonomi så kan du besöka bloggen securetogether.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *