Man behöver faktiskt inte betala för allting när man ska gifta sig, du kan ge ditt bröllop en personal touch genom att faktiskt göra dig själv direkt ta del i arbetet. Här är några tips på saker du själv kan göra.

Bröllop

Egna inbjudningar

Oavsett vilken typ av bröllop du planerar måste du förmodligen budgetera och hålla dina utgifter så låga som möjligt. Ett område där du lätt kan minska kostnaderna är bröllopsinbjudningarna. Professionella inbjudningar kan vara dyra och kanske inte prioriteras lika högt som andra delar. Du har redan lagt ner tid och pengar på dina högsta prioriteringar, såsom plats, fotografering och catering, så du kanske inte vill lägga ner för mycket pengar på bröllopsinbjudningar.

 När du har så många andra saker att betala för kan du spara extra kostnader genom att göra dina egna bröllopsinbjudningar! Det viktigaste med bröllopsinbjudningar är trots allt att dina gäster faktiskt får dem.

Giftemål Hemma

En av de mest stressiga delarna av att planera ett bröllop är att hitta den perfekta, svårfångade platsen. Det är ännu svårare när du försöker hålla dig inom en rimlig budget. Istället för att behöva ta itu med det krångel och den ekonomiska svårigheten som det innebär att välja en bröllopsplats väljer allt fler att gifta sig hemma. Oavsett om det är ditt hem eller någon annans

Ingen vill stå utanför i ösregn när du ska fira din ceremoni. Även om du har en bakgård som kan mäta sig med en botanisk trädgård bör du planera för ett inomhusalternativ eller ett utomhusskydd. Du kan hyra ett regntätt tält för bakgården eller planera ett alternativ inomhus, t.ex. ett vardagsrum eller matsal.

I centrum för alla dessa överväganden står tanken att du bör planera i förväg. Bara för att ditt bröllop är hemma betyder det inte att du kan dyka upp på den stora dagen utan en plan för hur du ska agera. Planera tidigt och ofta för att säkerställa att du får ditt drömbröllop med en budget som gör dagen ännu sötare!

Eget blomsterarrangemang

På senare tid har folk börjat använda mer grönt eller till och med allt grönt, men för det mesta fokuserar man på blommor. Och det med rätta!

Alla gröna växter är inte lika bra. Det finns olika former, storlekar och färger, och vi ska visa dig våra främsta favoriter, tillsammans med några för- och nackdelar för varje produkt.

De flesta sorter av grönska kan vara ganska mångsidiga, men kan också leda till att färgpaletten går åt fel håll om du inte är försiktig.Vad du bör tänka på när du väljer grönska för att framhäva dina bröllops- eller evenemangsblommor.

Egen Musik

Det är snart din bröllopsdag och du vet vad det innebär. Det är dags att skruva upp volymen för en fantastisk spellista! Dina brudtärnor börjar bli upphetsade, din makeup-artist och frisör har anlänt och några drinkar före bröllopet har hällts upp.

Att lyssna på musik när du förbereder dig för att gå nerför altaret är viktigt för att sätta tonen och stämningen för dagen. Du har trots allt sett fram emot den här dagen ett tag – den är verkligen speciell och förtjänar en speciell spellista för tillfället!

För att känna dig energisk och höja stämningen bör din spellista för att göra dig redo ge dig massor av glädje och leenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *