Efter bröllopet var vi överlyckliga över att äntligen få flytta in i vårt nya hus. Men först och främst ville vi göra en ordentlig storstädning. Vi kände att det var viktigt att göra det riktigt rent och fräscht innan vi skulle börja vår gemensamma framtid där.

bröllopet

Förberedelser inför flytten

Vi började med att söka efter städföretag som kunde hjälpa oss med storstädningen. Efter att ha fått rekommendationer från vänner och läst recensioner på nätet, bestämde vi oss för att anlita ett företag som hade mycket goda omdömen. Vi hade en känsla av att vi skulle bli nöjda, och vi kunde knappt bärga oss till den dagen de skulle komma och städa. Vi var så exalterade efter bröllopet och ville bara få flytta in i vårt nya hem.

Storstädningen – över förväntan

När städföretaget kom och storstädade huset blev vi verkligen imponerade. De var noggranna, effektiva och professionella. Vi kunde se hur mycket arbete de lade ner på att göra vårt hus skinande rent och fräscht. Efter att de var klara kunde vi inte tro att det var samma hus – det såg helt fantastiskt ut!

Vi blev så nöjda med storstädningen att vi redan nu bestämt oss för att anlita samma städföretag för byggstädningen när vi ska renovera huset. Det känns tryggt att veta att vi har ett företag som vi kan lita på och som gör ett så bra jobb. Hade vi vetat om detta städföretag innan bröllopet hade vi anlitat dem för städning innan och efter bröllopet också.

Behöver du hjälp med storstädning eller andra hushållsnära tjänster? En städfirma kan erbjuda flera olika tjänster efter dina önskemål och behov. Bor du i Stockholmsområdet kan en städfirma som bland annat erbjuder byggstädning, hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning i Järfälla hjälpa dig med dina behov.

Planering av renoveringen

Om ett tag är det dags att påbörja renoveringen av vårt nya hem. Vi har massor av idéer och planer för hur vi vill att det ska se ut, och vi är så peppade på att komma igång med projektet. Vi har redan börjat prata med en arkitekt och en byggfirma för att få hjälp med att förverkliga våra drömmar.

Innan vi gifte oss så tog planeringen av bröllopet all vår tid men nu ser vi fram emot att skapa ett hem som är både vackert och funktionellt, där vi kan trivas och växa tillsammans som en familj. Det är så spännande att tänka på hur vi kommer att inreda rummen, välja färger och material och skapa en atmosfär som speglar vår personlighet och smak.

Läsvärt: anlita snickare för ditt nästa renoveringsprojekt

Byggstädning och inflyttning

Efter att renoveringen är klar kommer vi att anlita samma städföretag för byggstädningen. Vi vet att de kommer att göra ett lika fantastiskt jobb som de gjorde med storstädningen. Det känns så skönt att veta att vi kommer att kunna flytta in i ett skinande rent och fräscht hus efter renoveringen. Och som jag nämnde innan, om vi hade vetat om detta städföretag innan bröllopet så hade vi utan tvekan anlitat dem både innan och efter bröllopet.

bröllopet

Inreda vårt hem

Jag längtar verkligen tills vi kan börja inreda vårt nya hem och skapa det liv vi alltid drömt om. Att få se alla våra planer och idéer bli verklighet kommer att vara så otroligt givande. Jag kan redan se oss spendera långa kvällar tillsammans i vårt nya vardagsrum, laga middagar i det nyrenoverade köket och njuta av mysiga stunder i sovrummet som gifta.

Framtiden i vårt drömhus

Nu när bröllopet är ett fantastiskt minne och allt är klart och vi äntligen kan flytta in i vårt nya hem kommer en helt ny fas i våra liv att börja. Vi kommer att skapa en familj och fina minnen tillsammans i detta hus, fira högtider och dela både glädje och sorg. Att få göra allt detta i ett hem som vi själva har varit med och skapat känns så otroligt speciellt och betydelsefullt.

Jag ser fram emot att upptäcka alla små detaljer i huset som gör det unikt och personligt, och jag vet att vi kommer att trivas och älska vårt nya hem mer och mer för varje dag som går. Vårt drömhus kommer att bli en plats för värme, kärlek och gemenskap – en plats där vi kan vara oss själva och växa tillsammans.

Det är så fantastiskt att tänka på allt vi har framför oss, och jag är så tacksam för att vi har möjligheten att förverkliga våra drömmar. Jag kan knappt vänta på att få börja det här nya kapitlet i våra liv och skapa en värld av minnen och lycka tillsammans i vårt nya, underbara hem!

Bröllopsbloggen

Läs om inredaren som delar sina bästa inredningtips och trenderna för 2023

I bloggen myfitnessexpert finns träningstips som nygifta par göra tillsammans.